YENİLER

21 Şubat 2015 Cumartesi

Panda Cloud Antivirus Free v2.2.1 Türkçe İndir

 

Boyut: 48,6 MB 
Destekledigi Sistem: XP, Vista, Windows 7, Windows 8

Panda Cloud Antivirus programı Cloud tabanlı ilk antivirus yazılımıdır. Ücretsiz olması, anlık koruma sağlaması, sürekli güncel kalması ve sisteminizi yormadan çalışması öne çıkan özellikleri arasındadır.

Cloud sistemi programın temel işlevlerini, sizin bilgisayarınız yerine kendi sunucuları üzerinden çalışarak görmesi şeklinde ifade edilebilir. Bu çalışma mantığı sayesinde Panda Cloud Antivirus, hem sisteminizi yormuyor hem de sürekli güncelleme derdi olmadan, kendi sunucuları üzerindeki virüs veritabanını kullanarak sürekli güncel kalıyor.





Yazılımı kurduktan sonra ister oyun oynayın ister internette dolaşın isterseniz de ofis yazılımları ile çalışın, sisteminizi hiç zorlamadan ve varlığını bile hissettirmeden çalışan, bilgisayarınızı ve bilgilerinizi güvenli bir şekilde tutan bu ücretsiz antivirüs programı sahip olduğu basit arayüzü ve yapısı ile konusuna odaklanmış güzel bir araç.

Yazılım her türlü virüs güvenliğini de sürekli olarak bağlantıda olduğu ve dünyanın en hızlı virüs belirleme sunucularından biri olan Panda sunucularına bağlı olarak sisteminizi en güncel virüs ve zararlı yazılım tehditlerine karşı korur.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Özellikleri:
* Cloud tabanlı
* Anlık koruma sağlar
* Tüm sistemi veya seçilen klasörleri tarayabilir
* Aylık, haftalık, günlük rapor tutma ve görüntüleme özelliği vardır. Ayrıca raporları yazdırabilir veya bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
* Virüsler, Trojanlar, Spyware, Adware, Şaka yazılımları ve diğer zararlıları tanıyabilir
* Bulunan zararlıları temizleyebilir
* Diğer antivirüs programları gibi sisteminizi yormaz, siz diğer işlemlerinizle uğraşırken o arkaplanda kendini hissettirmeden sizi zararlılardan korur
* Tamamen ücretsizdir.

Yorum Gönder

 
Telif hakkı © 2015 Bu Sitenin Tüm Hakları Saklıdır.. Gelenler Güncel Platform Paylaşınız Sitemiz Hergün Günceldir.